Związkowe spotkanie Wielkanocne

16 kwietnia br. w restauracji Calvados w Kozienicach przy wspólnym stole Wielkanocnym spotkali się członkowie NSZZ "Solidarność" z Enea Wytwarzanie, nasze koleżaniki i koledzy z Koła Emerytów oraz członkowie Miedzyzakładowego Zwiazku Zawodowego Pracowników Zmianowych. Było to już nasze drugie międzyzwiązkowe spotkanie świąteczne które i tym razem przebiegło w miłej rodzinnej atmosferze. Był czas na wspomnienia i długie rozmowy przy świątecznym stole.

Przewodniczący Związków Jacek Bolek i Sławomir Luśtyk złożli wszystkim obecnym oraz ich rodzinom najserdeczniejsze życzenia: Zdrowych, radosnych i spokojnych Świat Wielkanocnych spędzonych w gronie najbliższych, wypełnionych atmosferą serdeczności, wzajemnej miłości i życzliwości.
Nie zabrakło też życzeń od:
Marcina Łukasiewicza świeżo wybranego przez załogę Wiceprezesa Zarządu d/s Pracowniczych Enea Wytwarzanie sp. z o.o., oraz Michała Jaciubka naszego przedstawiciela wybranego do Rady Nadzorczej Enea S.A. Nasi koledzy podziękowali również wszystkim za oddane na nich głosy w wyborach i obiecali, że zrobią wszystko żeby nie zawieść zaufania jakim załoga ich obdarzyła.